Летни Академии во CREATIVE HUB

SUMMER BOOTCAMP

Пријави се и дознај!

 

  "Летна Академија за дигитален маркетинг"

  Creative Hub и ова лето формира летна Академија за дигитален маркетинг со почеток од 01.06.2021. Ги повикуваме сите оние кои сакаат да инвестираат во своето лично надоградување и истовремено да ја променат својата кариера во дигитален маркетер.

  Академијата изнесува 799 ЕУР и може да се плати до 10 месечни рати.

  Предметите кои се слушаат ги вклучуваат најважните аспекти на дигиталниот маркетинг а студентите се активно вклучени и изработуваат проекти за нашите партнерски фирми. Летната Академија ги вклучува следните модули:

  • Google Ads
  • FB Ads
  • SEO
  • Adobe Photoshop
  • Content Writing

  Што ќе изработиш по завршувањето на оваа Академија?

  После запишувањето на Академијата сите студенти ќе добијат пристап до онлајн платформата каде имаат преглед на сите предмети и задачи кои ќе ги изработат по секој предмет. На крајот на Академијата, тие ќе имаат стекнато знаење и вештини кои ќе им овозможат успешно да ја променат својата кариера во дигитален маркетер.

  За кого е наменета оваа Академија?
  Летната академија за дигитален маркетинг е за секој оној кој сака да стекне маркетинг вештини потребни за професионално менаџирање на дигиталниот маркетинг на една компанија или пак клиент.

  Дали дипломата е признаена?
  Сите студенти ќе добијат диплома на англиски и македонски јазик и додаток на диплома со ЕКТС кредити. Истите можат да ги искористат не само во Северна Македонија туку и во странство. 

  Времетраење на Академијата: 3 месеци. Предавањата се одвивдаат два пати неделно, по 2 часа, а распоредот се прави во договор со гупата. Предавањата се одвиваат попладне, по 17 часот, онлајн на Google Meet платформата.

  "Летна Академија за графички дизајн"

  Летната Академија за графички дизајн во Creative Hub е правилниот избор за секој оној кој сака да ја изрази својата креативност и да ги научи сите вештини потребни за креирање на графички решенија.

  Програмата нуди многу повеќе од техничка подготовка со програмите на Adobe. Секоја креативна мисла ќе биде искажана и презентирана преку проекти за наши партнери и клиенти. Ние ќе ве насочиме како да рамзислувате како креативнци и ќе ви дадеме поттик од каде да ја црпите вашата испирација.

  Академијата изнесува 599 ЕУР и може да се плати до 10 месечни рати.

  Предметите кои се слушаат ги вклучуваат најважните аспекти на графичкиот дизајн преку Adobe Photoshop и Adobe Illustrator а студентите активно се вклучуваат и изработуваат проекти за нашите партнерски фирми. Летната Академија ги вклучува следните модули:

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Introduction to fonts and Extensis Suitcase

  Што ќе изработиш по завршувањето на оваа Академија?
  По запишувањето на Академијата сите студенти ќе добијат пристап до онлајн платформата каде имаат преглед на сите предмети и задачи кои ќе ги изработат по секој предмет. На крајот, секој судент ќе има изработено целосно портфолио преку кое ќе може да го прикаже целокупното стекнато знаење и со истото ќе може да аплициа за работа во било која креативна агенција во Северна Македонија и во странство.

  За кого е наменета оваа Академија?
  Академијата е вистинскиот избор за секој оној кој работи или пак сака да започне кариера во графичкиот дизајн.

  Дали дипломата е признаена?
  Сите студенти ќе добијат диплома на англиски и македонски јазик и додаток на диплома со ЕКТС кредити. Истите можат да ги искористат не само во Северна Македонија туку и во странство. 

  Времетраење на Академијата: 3 месеци. Предавањата се два пати неделно, по 2 и пол часа а распоредот се прави во договор со гупата. Предавањата се одвиваат попладне, по 17 часот, онлајн на Google Meet платформата.

  Пријави се и дознај!

   

   "Летна Академија за човечки ресурси"

   Личен развој,  усовршување и шанса за успешно менаџирање на еден бизнис или компанија – летната Академија за човечки ресурси. Преку истата ќе стекнете стратешки вештини и знаење кои се потребни за менаџирање со луѓето кои работат во вашата компанија.

   Академијата изнесува 599 ЕУР и може да се плати до 10 месечни рати.

   Интензивната програма ќе ви помогне успешно да изградите кариера во областа на човечките ресурси. Програмата опфаќа модули кои се клучни во вашето секојдневно работење. Тoa се:

   • Тренинг и развој
   • Employee Engagement
   • Финансии на HR
   • Правни Аспекти

   Што ќе изработиш по завршувањето на оваа Академија?
   По запишувањето на Академијата сите студенти ќе добијат пристап до онлајн платформа каде имаат преглед на сите предмети и задачи кои ќе ги изработат по секој предмет. Во рамките на програмата нудиме и бесплатна подготвителната програма од Harvard Business Review.

   За кого е наменета оваа Академија?
   Оваа Академија е за секој оној кој работи или пак сака да стекне знаење и да развие кариера во областа на човечки ресурси.

   Дали дипломата е признаена?
   Сите студенти ќе добијат диплома на англиски и македонски јазик и додаток на диплома со ЕКТС кредити. Истите можат да ги искористат не само во Северна Македонија туку и во странство. 

   Времетраење на Академијата: 3 месеци. Предавањата се одвиваат два пати неделно, по 2 часа а распоредот се прави во договор со гупата. Предавањата се одвиваат попладне, по 17 часот, онлајн на Google Meet платформата.

   Пријави се и дознај!

    

    © 2021 Сите права се задржани.