27 Април (вторник) 19:00 часот

БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР

"Како да станеш успешен графички дизајнер?"

Графичкиот дизајн е микс од талент, чувство за естетика и технички вештини.Дизајнот е секаде околу нас, почнувајќи од природата па се до модерната архитектура, а графичкиот дизајн е професија која инспирацијата ја црпи токму од околината – комбинира слики и зборови за да раскаже приказна.

  • Кои вештини треба да ги поседуваш за да станеш успешен графички дизајнер?
  • Како да направиш несовладлив дизајн?
  • Како да комуницираш со твојата публика преку слика/текст?
  • Како да изградиш портфолио/ кои проекти да ги вклучиш?

Одговорите за овие и за многу други прашања поврзани со оваа област ги има Даниела Коцевска, Digital Art Director во Creative Hub.

Пријави се и дознај!

 

    © 2021 Сите права се задржани.